Защитавайте честта и създавайте чудеса

Уважаеми клиенти,

Това е екипът на Rainbowe, днес присъствахме на началната среща на състезанието по продажби, което е създадено за 3 групи, общо 35 компании, периодът на състезанието е 45 дни, от 1 юни до 15 юли.Всички компании идват от различен бранш, всички се научихме как да подобрим обслужването си на нашите клиенти и искаме да печелим.Тази начална среща е много значима, облякохме традиционните си дрехи и играхме няколко екипни игри, упражнихме силата на волята и способността си да работим в екип.По-долу са снимките за ваша справка.

Когато приключихме с началната среща, ние също украсихме нашия офис, за да насърчим нашите търговци, те също си поставиха цели и направиха механизъм за награди и наказания, за да се настояват да постигнат целите си.Те са много уверени в победата.

Why they are confident to win? As we believe our strong back is our lovely customer, and for return more to our customer, we also think out more promotion for our clients, if you are interested in, just send us inquiry via ophelia@rainbowe.com.cn

Очакваме вашето запитване и сме готови да ви помогнем да изберете най-подходящите за вас модели машини.

Най-добри пожелания,
Екип на Rainbowe

pk2
pk3

Време на публикуване: 31 май 2022 г